Privacy Policy

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη της Διαδικτυακής Πύλης («ΔΠ») υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο Εθνικό, Κοινοτικό και Διεθνές Δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας ανακοίνωσης. Σε κάθε περίπτωση η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.

Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι επισκέπτες / χρήστες της ΔΠ καλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν θέματι όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της ΔΠ συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών / χρηστών της ΔΠ, μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχουν εκουσίως με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται στη ΔΠ είναι τα ακόλουθα:

Ονοματεπώνυμο

Όνομα πατέρα και μητέρας

Αριθμός Ταυτότητας

Επάγγελμα

Διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου

Αριθμοί τηλεφώνου και τηλεομοιοτυπίας (φαξ)

Ηλεκτρονική διεύθυνση (email)

Η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών / χρηστών της ΔΠ σε τρίτους, που δεν σχετίζονται με την ίδια, χωρίς τη συγκατάθεση του επισκέπτη / χρήστη, με μόνη εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δύναται να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες / χρήστες για στατιστικούς λόγους και προς βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με τον εκάστοτε διαχειριστή της ΔΠ προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του (ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε., Κα Λήδα Κοτρωνάκη, Λεωφ. Κηφισίας 124, 11526 Αθήνα, τηλ. 210 6968863, fax: 2106968196 Email: lkotronaki@heron.gr).

Η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί να συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των επισκεπτών / χρηστών της ΔΠ, χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή / και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή / και σελίδων της ΔΠ, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές, οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του διαδικτυακού φυλλομετρητή («Web browser») που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης / χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα  της ΔΠ συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο επισκέπτης / χρήστης της και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοχώρους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξει μέσω της χρήσης της ΔΠ.

Ο επισκέπτης / χρήστης της ΔΠ μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμά του για πλοήγηση στο Διαδίκτυο (Web browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του, δεν θα μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Η παρούσα ΔΠ περιλαμβάνει συνδέσμους («links») προς άλλους διαδικτυακούς τόπους, οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν.

Information on the processing of personal data through a video surveillance system

  1. Controller:

HERON THERMOILEKTRIKI SOCIÉTÉ ANONYME, headquartered in the Municipality of Athens, 85 Mesogeion Avenue, operating offices in Athens, 124 Kifisias Avenue, Postal Code 11526, email info@heron.gr,  telephone number 18228

  1. Purpose of the processing and legal basis:

We use closed-circuit television (CCTV) in order to protect natural persons and premises. The processing is necessary for the purposes of the legitimate interests we pursue as a controller (article 6 para. 1. (f) GDPR).

  1. Legal Interests

Our legal interest is the need to protect our premises and the materials in it from illegal actions, such as theft. We also need to ensure life safety, physical integrity, health as well as the property of our staff and of third parties legally located in the area under surveillance. We only collect image data and limit the surveillance to places where we have previously assessed that there is an increased possibility of perpetration of illegal actions e.g. theft, for instance, in cash desk and/or the entrance, without focusing on places where privacy of the persons being photographed may be severely restricted, including their right to respect of their personal data.

  1. Recipients

The material held is accessible only by our competent / authorized personnel and cooperating security company who are in charge of security of the premises. This material shall not be disclosed to other third parties without the consent of the data subject, except in the following cases: (a) to the competent judicial, prosecutorial and police authorities when it contains information necessary to investigate a criminal offense involving persons or property of the controller; (b) to the competent judicial, prosecutorial and police authorities when lawfully requesting data in the performance of their duties, and (c) to the victim or perpetrator of a criminal offense, in the case of data which may constitute evidence of the offense.

  1. Retention period

We keep the data for fourteen (14) days, after which they are automatically deleted. In the event that during this period we find an incident, we isolate part of the video and keep it for another (1) month, in order to investigate the incident and initiate legal proceedings to defend our legal interests, while if the incident concerns third parties, we will keep the video for up to three (3) more months.

  1. Data subjectsrights

Data subjects have the following rights:

  • Right of access: you have the right to be aware whether we process your images and if so, to receive a copy of them.
  • Right to restriction of processing: you have the right to request us to restrict processing, for example, you may ask us not to delete data that you deem necessary to establish, exercise or support legal claims. 
  • Right to object: you have the right to object to the processing.
  • Right to erasure: you have the right to request that we erase your personal data.

You may exercise your rights by sending an e-mail to herondpo@gr.AndersenLegal.com   or a letter to our postal address or by submitting the request to us in person, at the address of the company. To examine a request related to your image, you should tell us when you were within the range of the cameras and give us a picture of you to make it easier for us to locate your data and hide the data of third parties pictured. Alternatively, we give you the possibility to come to our facilities to show you the images in which you appear. Moreover, we would like you to note that exercising the right to object or the right to erasure does not imply the immediate erasure of data or the modification of the processing. In any case, we will answer you in detail as soon as possible, within the deadlines set by the GDPR.

  1. Right to lodge a complaint

In case you consider that the processing of your data violates Regulation (EU) 2016/679, you have the right to lodge a complaint with the competent supervisory authority.

The competent supervisory authority in Greece is the Hellenic Data Protection Authority, Kifisias Avenue 1-3, 11523, Athens, https://www.dpa.gr/, telephone number  +302106475600.